_preke_tiekejo_sandelyje

Pakabinama lentyna 251382

46 
per vidutiniškai 5 d.d.
50 prekė(ės)
+

Prekės savybės

Išmatavimai

Šios kolekcijos prekės čia:
Aukštis:
1200 mm
Plotis:
1300 mm
Gylis:
230 mm
Svoris:
14 kg
Vidutinis pristatymo terminas:
5 d.d.
Pristatymo kaina:
Nemokamai visoje Lietuvoje
Garantija:
2 metai

Savybės

Spalva:
  • Blizgi balta
Medžiagos:
  • LMDP
Kilmė:
Europos Sąjunga
Prekės kodas:
251382

Video

Baldų tvirtinimas
Pagaminta Europos Sąjungoje

Baldų tvirtinimas

Prieš tvirtindami baldą, įsitikinkite, kad varžtai yra tinkami sienai prie kurios bus tvirtinamas baldas, taip užtikrinsite pritvirtinimo kokybę. Prie pakabinamų ar prie sienos tvirtinamų baldų nėra pridėta tvirtinamųjų varžtų, todėl jais pasirūpinti turėsite patys. Kiekvienai sienai reikia skirtingo varžto tipo ar net gręžimo gylio. Baldų tvirtinimo varžtus rinkitės pagal baldo svorį ir sienų tipą: gipsas, mūras, medis ir t.t. Kokybei ir saugumui užtikrinti rinkitės tik tam tikrai sienai skirtus varžtus.
Skaityti daugiau

Papildomos prekės iš kolekcijos

Kolekcijai būdingas fasadų spindesys, kuris gražiai dera su grūdintu stiklu dekoruotomis vitrinomis. Šviesios spalvos, lygūs blizgūs paviršiai, aiškios paprastos formos sukuria lengvumo ir švaros jausmą.

Baltus vitrinų fasadus papildo grūdinto stiklo intarpas, dekoruotas juodu rėmeliu. Balduose taip pat naudojamos gana plačios rankenėlės, derančios su juodais rėmais. Papildomai į vitrinas galite integruoti LED apšvietimą, kuris pridės kolekcijai dar daugiau prabangos ir išskirtinumo. Šios kolekcijos balduose yra tylaus uždarymo mechanizmas, kurio dėka durelės ir stalčiai pristabdomi prieš pat užsidarymą ir yra iš lėto pritraukiami, taip nesukeliant papildomo triukšmo. Tarpusavyje suderintos spalvos ir medžiagos sukuria vientisą vaizdą namų interjere. Baldai pasižymi griežtomis formomis ir gana kontrastingu koloritu.