Dėmesio Komoda 452834 has zero inventory and is removed from the cart
Rekomenduojame
_preke_tiekejo_sandelyje

Komoda 452834

Papildomos prekės:
Išparduota

Prekės savybės

Išmatavimai

Šios kolekcijos prekės čia:
Aukštis:
1400 mm
Plotis:
1198 mm
Gylis:
406 mm
Kojelių aukštis:
88 mm
Durų skaičius:
4 vnt.
Stalčių skaičius:
1 vnt.
Maksimalus išlaikomas svoris lentynėlei:
5 kg
Maksimalus išlaikomas svoris stalčiui:
7 kg
Vidutinis pristatymo terminas:
5 d.d.
Pristatymo kaina:
Nemokamai visoje Lietuvoje
Garantija:
2 metai

Savybės

Kojos:
  • LMDP
Rankenėlės:
  • Metalas
Spalva:
  • Šviesus ąžuolas
  • Matinė juoda
Medžiagos:
  • LMDP
Kilmė:
Europos Sąjunga
Prekės kodas:
452834
FSC Sertifikatas
Metalinės rankenėlės
Reguliuojamos lentynos
Baldų tvirtinimas
Pagaminta Europos Sąjungoje

FSC Sertifikatas

FSC – pasaulinė miškų sertifikavimo sistema įkurta siekiant užtikrinti tinkamą miškų valdymą. Šiuo ženkliuku pažymėti produktai užtikrina, kad jie buvo pagaminti naudojant ekologišką medieną iš ekonominę naudą teikiančių miškų. Šis sertifikatas itin svarbus baldų gamintojams, kuris patvirtina, kad vykdoma veikla atitinka nustatytus FSC principus ir kriterijus. Jis suteikia vartotojui garantijas, kad siūlomi produktai pagaminti laikantis subalansuoto miškų ūkio principų.
Skaityti daugiau

Baldų tvirtinimas

Prieš tvirtindami baldą, įsitikinkite, kad varžtai yra tinkami sienai prie kurios bus tvirtinamas baldas, taip užtikrinsite pritvirtinimo kokybę. Prie pakabinamų ar prie sienos tvirtinamų baldų nėra pridėta tvirtinamųjų varžtų, todėl jais pasirūpinti turėsite patys. Kiekvienai sienai reikia skirtingo varžto tipo ar net gręžimo gylio. Baldų tvirtinimo varžtus rinkitės pagal baldo svorį ir sienų tipą: gipsas, mūras, medis ir t.t. Kokybei ir saugumui užtikrinti rinkitės tik tam tikrai sienai skirtus varžtus.
Skaityti daugiau

Rekomenduojame

Šį produktą rekomenduoja mūsų komanda. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama tūkstančiai skirtingų baldų modelių, tiekiamų iš šimtų skirtingų tiekėjų, todėl beveik neįmanoma visų produktų fiziškai patikrinti prieš rodant juos mūsų elektroninėje parduotuvėje. Tačiau būtent šis produktas ar jo tiekėjas yra rekomenduojamas mūsų komandos atsižvelgiant į daugelį faktorių: naudojamų medžiagų kokybę, geros kainos ir kokybės santykį, žemą pasitaikančių garantinio aptarnavimo situacijų kiekį, pakavimą, ankstesnę pardavimų istoriją. Mes nuolat peržiūrime mūsų rekomendacijas, todėl galite būti tikri, kad išsirinkote geriausią produktą.

Skaityti daugiau

Papildomos prekės iš kolekcijos

Industrinis interjero stilius siejamas su pramonės revoliucija, laisve, miestų augimu ir loftais, kuriuose šis stilius itin populiarus. Šiame interjere dominuoja tamsesnės spalvos, taip pat naudojami metalo akcentai.

Ši kolekcija sukurta industrinio interjero mylėtojams. Metalinės rankenėlės derinamos su šviesaus ąžuolo spalvos fasadais, kuriuose matomos medžio rašto užuominos. Rankenėlių forma puikiai įsilieja į bendrą dizainą. Baldus išryškina matiniai juodos spalvos apvadai, kurie pabrėžia griežtą baldų siluetą. Vienas iš kolekcijos bruožų yra erdvumas. Itin erdvūs baldų skyriai pasirūpins, kad visi daiktai rastų savo vietą. Ši kolekcija be didelių pastangų leis susikurti industrinio interjero nuotaiką namuose. Dar jaukesnę atmosferą namuose sukursite papildomai užsisakę LED apšvietimą.