_preke_tiekejo_sandelyje

Pakabinama lentyna 107362

38 
per vidutiniškai 5 d.d.
79 prekė(ės)
+

Prekės savybės

Išmatavimai

Šios kolekcijos prekės čia:
Aukštis:
150 mm
Plotis:
1470 mm
Gylis:
200 mm
Svoris:
6 kg
Vidutinis pristatymo terminas:
5 d.d.
Pristatymo kaina:
Nemokamai visoje Lietuvoje
Garantija:
2 metai

Savybės

Spalva:
  • Westminster ąžuolas
  • Blizgi balta
Medžiagos:
  • LMDP
  • MDF
Kilmė:
Europos Sąjunga
Prekės kodas:
107362

Video

MDF plokštė
Blizgus paviršius
Baldų tvirtinimas
Pagaminta Europos Sąjungoje

MDF plokštė

MDF yra vidutinio tankio medienos plaušų plokštės santrumpa. Ši plokštė yra panaši į medžio drožlių plokštę, tačiau skiriasi jos gamyba. MDF plokštė išgaunama klijuojant ir spaudžiant medienos plaušus, kad susidarytų vientisa plokštė. Todėl šios plokštės pasižymi ypač dideliu atsparumu lūžimui ir lenkimui.

Baldų tvirtinimas

Prieš tvirtindami baldą, įsitikinkite, kad varžtai yra tinkami sienai prie kurios bus tvirtinamas baldas, taip užtikrinsite pritvirtinimo kokybę. Prie pakabinamų ar prie sienos tvirtinamų baldų nėra pridėta tvirtinamųjų varžtų, todėl jais pasirūpinti turėsite patys. Kiekvienai sienai reikia skirtingo varžto tipo ar net gręžimo gylio. Baldų tvirtinimo varžtus rinkitės pagal baldo svorį ir sienų tipą: gipsas, mūras, medis ir t.t. Kokybei ir saugumui užtikrinti rinkitės tik tam tikrai sienai skirtus varžtus.
Skaityti daugiau

Papildomos prekės iš kolekcijos

Įsirenginėjant namų interjerą, svarbus žingsnis yra nuspręsti kokią nuotaiką norime sukurti. Atkreipkite dėmesį į spalva: šviesios spalvos optiškai didins erdvę, tamsios atvirkščiai, mažins. Medžio spalvos detalės suteiks jaukumo ir puikiai atrodys interjere.

Ši baldų kolekcija išskirtinė tuo, jog siūlo platų baldų modelių pasirinkimą įvairioms namų erdvėms. Susikurkite vientisą interjero stilių tiek svetainės, tiek miegamojo erdvėje. O jei baldai derėtų ir prieškambaryje? Ar darbo kambaryje? Su šia kolekcija visa tai yra įmanoma. Šviesi spalvų paletė puikiai atrodys tiek mažoje, tiek didelėje erdvėje. Baldų fasaduose vyrauja blizgi balta spalva, kurią puikiai papildo medžio spalvos detalės. Medžio spalva ir raštai gražiai atsiskleidžia baldų stalviršiuose, suteikdami jaukumo pojūtį. Akį patraukia ir rankenėlių sprendimas, kuris įsikomponuoja ne tik kaip rankenėlės, bet kaip ir dekoro detalė. Daiktų sandėliavimui tikrai pakaks vietos, balduose apstu edvių stalčių ir lentynėlių. Papildomo žavesio suteikia integruotas eneriją taupantis LED apšvietimas. Šis sprendimas leis mėgautis jaukia šviesa, kuri išryškins medžio spalvos intarpus. Tylaus uždarymo mechanizmas apsaugos dureles ir stalčius nuo greito užsidarymo.

Skaityti daugiau