_preke_tiekejo_sandelyje

Pakabinama vonios spintelė 486725

362 
per vidutiniškai 12 d.d.
100 prekė(ės)
+

Prekės savybės

Išmatavimai

Šios kolekcijos prekės čia:
Aukštis:
700 mm
Plotis:
1200 mm
Gylis:
170 mm
Korpuso plokštės storis:
16 mm
Fasado plokštės storis:
20 mm
Durų skaičius:
3 vnt.
Maksimalus išlaikomas svoris lentynėlei:
3 kg
Vidutinis pristatymo terminas:
12 d.d.
Pristatymo kaina:
Nemokamai visoje Lietuvoje
Garantija:
2 metai

Savybės

Veidrodis:
  • Yra
Stabdžiai:
  • Yra
Spalva:
  • Antracitas
LED:
  • Yra
Medžiagos:
  • LMDP
Kilmė:
Europos Sąjunga
Prekės kodas:
496726
Energiją taupantis LED apšvietimas
Baldų tvirtinimas
Tylaus uždarymo mechanizmas
Pagaminta Europos Sąjungoje

Baldų tvirtinimas

Prieš tvirtindami baldą, įsitikinkite, kad varžtai yra tinkami sienai prie kurios bus tvirtinamas baldas, taip užtikrinsite pritvirtinimo kokybę. Prie pakabinamų ar prie sienos tvirtinamų baldų nėra pridėta tvirtinamųjų varžtų, todėl jais pasirūpinti turėsite patys. Kiekvienai sienai reikia skirtingo varžto tipo ar net gręžimo gylio. Baldų tvirtinimo varžtus rinkitės pagal baldo svorį ir sienų tipą: gipsas, mūras, medis ir t.t. Kokybei ir saugumui užtikrinti rinkitės tik tam tikrai sienai skirtus varžtus.
Skaityti daugiau

Tylaus uždarymo mechanizmas

Šis mechanizmas ypatingas tuo, kad apsaugo dureles ir stalčius nuo greito užsidarymo. Specialių slopintuvų dėka durelės ir stalčiai yra pristabdomi prieš pat užsidarymą ir iš lėto pritraukiami, taip nesukeliant jokio triukšmo.

Papildomos prekės iš kolekcijos

Baldų kolekcija, pasižyminti šiuolaikišku ir praktišku dizainu. Kontrastingas spalvų derinys, iškart atkreipiantis dėmesį suteikdamas baldams unikalią ir modernią išvaizdą. Kolekcijoje naudojamos juodos plastikinės rankenėlės įkvepia dizainui paprastumo bei elegantiškumo. Šiuose balduose taip pat integruotas tylaus uždarymo mechanizmas, kurio dėka stalčiai bei durelės užsidarinės švelniai ir tyliai, taip užtikrinant komfortišką naudojimąsi baldais. Šios kolekcijos pagalba galite susikurti derančią baldų visumą skirtingose namų erdvėse ar atskirai papildyti bet kurį kambarį.