_preke_tiekejo_sandelyje

Lentynos 425053

26 
per vidutiniškai 5 d.d.
Papildomos prekės:
80 prekė(ės)
+

Prekės savybės

Išmatavimai

Šios kolekcijos prekės čia:
Plotis:
762 mm
Gylis:
320 mm
Svoris:
10 kg
Maksimalus išlaikomas svoris lentynėlei:
5 kg
Vidutinis pristatymo terminas:
5 darbo dienos
Pristatymo kaina:
Nemokamai visoje Lietuvoje
Garantija:
2 metai

Savybės

Spalva:
  • Artisan ąžuolas
Medžiagos:
  • LMDP
Kilmė:
Europos Sąjunga
Prekės kodas:
425053
Pagaminta Europos Sąjungoje

Papildomos prekės iš kolekcijos

Jei ieškote baldų funkcionaliam biurui - ši kolekcija yra būtent jums.
Baldams modernumo suteikia „Artisan“ ąžuolo ir juodos spalvų derinys. Minimalistinės juodos plastikinės rankenėlės puikiai įsilieja į dizainą. Kolekcijos baldai yra pagaminti iš laminuotos medžių drožlių plokštės, kurių paviršius yra atsparus įbrėžimams. Specialios apsauginės plėvelės pagalba baldas tampa atsparus ne tik įbrėžimams, bet geriau apsaugotas nuo drėgmės ar dėmių. Balduose įmontuotas tylaus uždarymo mechanizmas, dar labiau pagerins naudojimo patirtį ir užtikrins tylų durelių ir stalčių atidarymą ir uždarymą.
Baldai turi tiek atvirtų, tiek uždarų daiktų saugojimo vietų. Tai leidžia asmeninius daiktus laikyti matomose lentynose arba paslėpti juos už durelių. Kolekcijoje naudojamas termiškai apdorotas, grūdintas matinis stiklas. Jo atsparumas 5-6 kartus didesnis nei paprasto, termiškai neapdoroto stiklo. Stiklą įformina juodas aliuminis rėmas. Kolekcijoje esančios lentynos yra universalios. Jų surinkimo metu galite nuspręsti į kurią pusę atsidarys durelės.
Stalčių blokuose vietoj kojelių naudojami ratukai, kurie leis eksploatuoti baldą patalpoje itin lengvai ir patogiai. Taip pat, juose esantis užraktas leis asmeninius daiktus laikyti dar saugiau.
Kolekcijos darbo stalų pagrindas pagamintas iš metalinio juodos spalvos rėmo, kuris suteikia stabilumo. Ieškantiems funkcionalaus darbo stalo kolekcijoje siūlomi stalai su elektriniu aukščio reguliavimo mechanizmu. Kelių mygtukų paspaudimo pagalba stalo aukštis pasikeis, todėl darbus galėsite atlikti dar patogiau ir ergonomiškiau.
Su funkcionaliais ir universaliais baldais įsikurti biuro erdvę bus vienas malonumas.

Skaityti daugiau