Stalas 476079

296 
per vidutiniškai 15 d.d.
100 prekė(ės)
+

Prekės savybės

Išmatavimai

Šios kolekcijos prekės čia:
Aukštis:
751 mm
Plotis:
900 mm
Ilgis:
1600 mm
Maksimalus ilgis:
2000 mm
Stalviršio storis:
22 mm
Kojų aukštis:
627 mm
Maksimalus išlaikomas svoris:
30 kg
Vidutinis pristatymo terminas:
15 d.d.
Pristatymo kaina:
Nemokamai visoje Lietuvoje
Garantija:
2 metai

Savybės

Prailginimas:
  • Yra
Stalviršio medžiaga:
  • MDF
Kojų medžiaga:
  • Medis
Spalva:
  • Šviesus medis
Papildomos medžiagos:
  • ABS
Kilmė:
Europos Sąjunga
Prekės kodas:
476079
Pagaminta Europos Sąjungoje
Apsaugotos briaunos
MDF plokštė
Su prailginimu

Apsaugotos briaunos

Baldo briaunos padengtos apdailos juosta – ši medžiaga pagaminta iš tvirto plastiko, kuris dažniausiai naudojamas siekiant apsaugoti plokščių briaunas.

MDF plokštė

MDF yra vidutinio tankio medienos plaušų plokštės santrumpa. Ši plokštė yra panaši į medžio drožlių plokštę, tačiau skiriasi jos gamyba. MDF plokštė išgaunama klijuojant ir spaudžiant medienos plaušus, kad susidarytų vientisa plokštė. Todėl šios plokštės pasižymi ypač dideliu atsparumu lūžimui ir lenkimui.

Papildomos prekės iš kolekcijos

Šios kolekcijos baldai yra sukurti vertinantiems skandinaviško stiliaus universalumą. Šio stiliaus baldai ir jų šilta, šviesaus medžio spalva namams suteiks raminančią atmosferą. Baldų dizainą pagyvina natūralaus medžio kojelės, kurios priduoda lengvumo ir žaismingumo. Smulkios, plastikinės, medžio imitacijos rankenėlės įsilieja į dizainą, jo neapkraudamos. Apsaugotos briaunos užtikrins, kad galėsite baldais džiaugtis, nesijaudindami dėl greito jų nusidėvėjimo. Be to, atsižvelgiant į patogumą, kolekcija yra pritaikyta siurbliui robotui, todėl nesunkiai galėsite palaikyti švarą net sunkiausiai prieinamose vietose. Įsileiskite į savo namus šią skandinaviško stiliaus kolekciją ir patirsite baldų funkcionalumo privalumus bei skursite harmoningą interjierą.

Panašios prekės