Svetainės komplektas 485154

1
882 
per vidutiniškai 20 d.d.
100 prekė(ės)
+

Prekės savybės

Išmatavimai

Šios kolekcijos prekės čia:
TV staliuko matmenys:
492 x 1381 x 400 mm
Komodos matmenys:
822 x 1651 x 400 mm
Vitrinos matmenys:
1488 x 901 x 400 mm
Staliuko matmenys:
432 x 600 x 1001 mm
Plokštės storis:
16 mm
Kojelių aukštis:
120 mm
Vidutinis pristatymo terminas:
20 darbo dienos
Pristatymo kaina:
Nemokamai visoje Lietuvoje
Garantija:
2 metai

Savybės

Kojos:
  • Metalas
Komplekto tipas:
  • Su tv staliuku
  • Atskiros dalys
  • Su papildoma komplektacija
Rankenėlės:
  • Metalas
Spalva:
  • Antracitas
  • Artisan ąžuolas
Komplektacija:
  • Keičiama
LED:
  • Nėra
Medžiagos:
  • MDF
  • Grūdintas stiklas
Papildomos medžiagos:
  • ABS
Kilmė:
Europos Sąjunga
Prekės kodas:
485155
MDF plokštė
Metalinės rankenėlės
Metalinės kojelės
Grūdintas stiklas
Apsaugotos briaunos
Pritaikyta siurbliui robotui
Pagaminta Europos Sąjungoje

MDF plokštė

MDF yra vidutinio tankio medienos plaušų plokštės santrumpa. Ši plokštė yra panaši į medžio drožlių plokštę, tačiau skiriasi jos gamyba. MDF plokštė išgaunama klijuojant ir spaudžiant medienos plaušus, kad susidarytų vientisa plokštė. Todėl šios plokštės pasižymi ypač dideliu atsparumu lūžimui ir lenkimui.

Grūdintas stiklas

Tai termiškai apdorotas stiklas, kurio mechaninis atsparumas 5-6 kartus didesnis nei paprasto, termiškai neapdoroto stiklo. Būtent dėl to, stiklas tampa atsparesnis mechaniniam poveikiui ir aukštai temperatūrai bei jos svyravimui. Dūždamas stiklas subyra į daug smulkių dalelių, kurios nėra tokios aštrios, kaip paprasto stiklo.

Apsaugotos briaunos

Baldo briaunos padengtos apdailos juosta – ši medžiaga pagaminta iš tvirto plastiko, kuris dažniausiai naudojamas siekiant apsaugoti plokščių briaunas.

Pritaikyta siurbliui robotui

Šis baldas yra pritaikytas siurbliui robotui. Asortimente vis dažniau atsiranda baldų aukštomis kojelėmis, kurie yra skirti namams su siurbliais robotais. Tokių baldų kojelių aukštis yra pritaikytas prie standartinių siurblių robotų. Atkreipkite dėmesį, kad kojelių aukštis turėtų būti didesnis nei 10 cm. Tuomet robotas nesunkiai pasieks vietą esančią po baldais ir neužstrigs.
Skaityti daugiau

Papildomos prekės iš kolekcijos

Baldų kolekcija, pasižyminti šiuolaikišku dizainu ir funkcionalumu. Šios kolekcijos pagalba galite susikurti itin modernų svetainės kambarį ar papildyti kitą erdvę namuose. Baldų estetika ir talpumas leis tvarkingai bei organizuotai laikyti įvairiausius daiktus, neapkraunant namų. Kolekcijoje naudojamos antracito ir „Artisan“ ąžuolo spalvos sukuria unikalų derinį, kuris stilingai atrodys bet kokiame kambaryje. Metalinės kojelės ir rankenėlės suteikia baldams elegantišką išvaizdą bei stabilumą ir patogų naudojimąsi. Linijinis dizainas įkvepia baldams grakštumo bei lengvumo pojūtį. Šios kolekcijos vitrinų stiklai, pagaminti iš grūdinto stiklo, kuris yra saugesnis ir tvirtesnis už paprastą stiklą. Visi kolekcijos baldai taip pat turi apsaugotas briaunas ir yra pritaikyti siurbliui robotui.