_preke_tiekejo_sandelyje

Pakabinama lentyna 90865

84 
per vidutiniškai 9 d.d.
Pakabinama lentyna 90865 Pakabinama lentyna 90865
50 prekė(ės)
+

Prekės savybės

Išmatavimai

Šios kolekcijos prekės čia:
Aukštis:
250 mm
Plotis:
1250 mm
Gylis:
240 mm
Korpuso plokštės storis:
16 mm
Svoris:
7 kg
Vidutinis pristatymo terminas:
9 d.d.
Pristatymo kaina:
Nemokamai visoje Lietuvoje
Garantija:
2 metai

Savybės

Spalva:
  • Balta
  • Ąžuolas
  • Turkis
Medžiagos:
  • LMDP
Papildomos medžiagos:
  • ABS
Kilmė:
Europos Sąjunga
Prekės kodas:
90866
Pagaminta Europos Sąjungoje
Apsaugotos briaunos
Baldų tvirtinimas

Apsaugotos briaunos

Baldo briaunos padengtos apdailos juosta – ši medžiaga pagaminta iš tvirto plastiko, kuris dažniausiai naudojamas siekiant apsaugoti plokščių briaunas.

Baldų tvirtinimas

Prieš tvirtindami baldą, įsitikinkite, kad varžtai yra tinkami sienai prie kurios bus tvirtinamas baldas, taip užtikrinsite pritvirtinimo kokybę. Prie pakabinamų ar prie sienos tvirtinamų baldų nėra pridėta tvirtinamųjų varžtų, todėl jais pasirūpinti turėsite patys. Kiekvienai sienai reikia skirtingo varžto tipo ar net gręžimo gylio. Baldų tvirtinimo varžtus rinkitės pagal baldo svorį ir sienų tipą: gipsas, mūras, medis ir t.t. Kokybei ir saugumui užtikrinti rinkitės tik tam tikrai sienai skirtus varžtus.
Skaityti daugiau

Papildomos prekės iš kolekcijos

Įrenginėdami kambarį vaikui ar jaunuoliui, rūpinamės, kad baldai būtų kuo praktiškesni ir tuo pačiu patenkintų jaunuolio lūkesčius. Būtent tai rasite baldų kolekcijoje, skirtoje jaunuolio kambario erdvei. Jeigu reiktų kolekciją apibūdinti keliais žodžiais, tai būtų: modernu ir praktiška. Spintelių ir stalčių išdėstymą dar labiau išryškina spalvų paletė. Jei vis dar svarstote kokių spalvų norite kambaryje, greičiau apsispręsti padės siūlomi du spalvų deriniai. Baltos, ąžuolo ir turkio spalvos derinys tiks norint sukurti šviesų ir žaismingą interjerą, papildytą turkio spalvos akcentu. Juodos, ąžuolo ir smėlinės spalvos kombinacija sukuria kontrastingą ir tuo pačiu elegantišką dizainą. Baldų fasadus papildo nedidelės metalinės rankenėlės. Daugybė skyrių padės palaikyti tvarką ir sutalpins visus svarbiausius jūsų daiktus. Kolekcijoje rasite itin erdvę kampinę spintą, darbo stalą, lovą, lentyną ir ne tik. Kolekcijos baldai sukurti ir pritaikyti jaunam žmogui. Iki svajonių kambario liko vienas žingsnis: pasirinkti labiausiai patikusi spalvų derinį.