Svetainės komplektas 310767

1 233 
per vidutiniškai 18 d.d.
Papildomos prekės:
100 prekė(ės)
+

Prekės savybės

Išmatavimai

Šios kolekcijos prekės čia:
Aukštis:
2000 mm
Gylis:
401 mm
Komodos matmenys:
940 x 1380 x 401 mm
Vitrinos matmenys:
2000 x 918 x 401; 1400 x 918 x 401 mm
Pakabinamos lentynos matmenys:
280 x 1200 x 220 mm
Kojelių aukštis:
20 mm
Vidutinis pristatymo terminas:
18 darbo dienos
Pristatymo kaina:
Nemokamai visoje Lietuvoje
Garantija:
2 metai

Savybės

Kojos:
  • Plastikas
Komplekto tipas:
  • Atskiros dalys
  • Su papildoma komplektacija
Rankenėlės:
  • Metalas
Spalva:
  • Artisan ąžuolas
Komplektacija:
  • Keičiama
LED:
  • Nėra
LED skaičius:
2 vnt. (parduodama atskirai)
Medžiagos:
  • LMDP
  • Grūdintas stiklas
Papildomos medžiagos:
  • MDF
Kilmė:
Europos Sąjunga
Prekės kodas:
310767
Grūdintas stiklas
Metalinės rankenėlės
Baldų tvirtinimas
Pagaminta Europos Sąjungoje

Grūdintas stiklas

Tai termiškai apdorotas stiklas, kurio mechaninis atsparumas 5-6 kartus didesnis nei paprasto, termiškai neapdoroto stiklo. Būtent dėl to, stiklas tampa atsparesnis mechaniniam poveikiui ir aukštai temperatūrai bei jos svyravimui. Dūždamas stiklas subyra į daug smulkių dalelių, kurios nėra tokios aštrios, kaip paprasto stiklo.

Baldų tvirtinimas

Prieš tvirtindami baldą, įsitikinkite, kad varžtai yra tinkami sienai prie kurios bus tvirtinamas baldas, taip užtikrinsite pritvirtinimo kokybę. Prie pakabinamų ar prie sienos tvirtinamų baldų nėra pridėta tvirtinamųjų varžtų, todėl jais pasirūpinti turėsite patys. Kiekvienai sienai reikia skirtingo varžto tipo ar net gręžimo gylio. Baldų tvirtinimo varžtus rinkitės pagal baldo svorį ir sienų tipą: gipsas, mūras, medis ir t.t. Kokybei ir saugumui užtikrinti rinkitės tik tam tikrai sienai skirtus varžtus.
Skaityti daugiau

Papildomos prekės iš kolekcijos

Vis labiau pradedame vertinti jaukias akimirkas namuose. Tai tampa poilsio, darbo ir laisvalaikio vieta. Gamtos įkvėpta kolekcija patraukia akį savo natūraliomis spalvomis ir detalėmis. Ši kolekcija puikiai tiks norintiems įnešti daugiau jaukumo į savo namų erdvę. Paprastos linijos ir ąžuolo spalva spinduliuoja šilumą ir sukuria išskirtinį duetą. Galbūt ši kolekcija yra tai ko ieškote?

Baldų fasadai išmarginti medžio raštais, kurie suteikia kolekcijai unikalumo. Grakščios metalinės rankenėlės dar labiau pabrėžia baldų išskirtinį dizainą. Papildomo charakterio suteikia dekoratyviniai ornamentai, kuriuos išryškina baldų fasaduose įmontuotas LED apšvietimas. Taip pat papildomai galite užsisakyti LED apšvietimą vitrinoms, kuris išryškins jose esančias interjero smulkmenas. „Artisan“ ąžuolo spalvos fasadai, grūdintas stiklas, LED apšvietimas ir metalinės rankenėlės – ši kombinacija padaro kolekciją unikalia. Viską apipavidalina puikiai išnaudota erdvė balduose. Todėl galėsite sutalpinti visus svarbiausius savo daiktus.