Svetainės komplektas 447331

1
555 
per vidutiniškai 4 d.d.
100 prekė(ės)
+

Prekės savybės

Išmatavimai

Šios kolekcijos prekės čia:
Aukštis:
1780 mm
Gylis:
390 mm
TV staliuko matmenys:
500 x 1540 x 390 mm
Spintelės matmenys:
1190 x 1040 x 390 mm
Vitrinos matmenys:
1780 x 540 x 390 mm
Plokštės storis:
16 mm
Korpuso plokštės storis:
16 mm
Fasado plokštės storis:
16 mm
Kojelių aukštis:
140 mm
Svoris:
106 kg
Vidutinis pristatymo terminas:
4 darbo dienos
Pristatymo kaina:
Nemokamai visoje Lietuvoje
Garantija:
2 metai

Savybės

Kojos:
  • Metalas
Komplekto tipas:
  • Su tv staliuku
  • Atskiros dalys
  • Su papildoma komplektacija
Rankenėlės:
  • Push to open atidarymo mechanizmas
Spalva:
  • Juoda
  • Šviesus ąžuolas
Komplektacija:
  • Keičiama
Medžiagos:
  • LMDP
  • Grūdintas stiklas
Papildomos medžiagos:
  • ABS
Kilmė:
Europos Sąjunga
Prekės kodas:
447331
Push to open
Metalinės kojelės
Apsaugotos briaunos
Grūdintas stiklas
Pritaikyta siurbliui robotui
Pagaminta Europos Sąjungoje

Push to open

Atidarykite dureles ir stalčius vos vienu prisilietimu. „Push to open“ atidarymo sistemą sudaro spyruoklinio ir magnetinio mechanizmo derinys skirtas durims prispausti ir laikyti. Taip pat vyriai su specialiomis kompresinėmis spyruoklėmis durims atidaryti. Šio mechanizmo dėka baldams nereikalingos rankenėlės. Dureles ir stalčius galėsite atidaryti ir uždaryti vienu paspaudimu.
Skaityti daugiau

Apsaugotos briaunos

Baldo briaunos padengtos apdailos juosta – ši medžiaga pagaminta iš tvirto plastiko, kuris dažniausiai naudojamas siekiant apsaugoti plokščių briaunas.

Grūdintas stiklas

Tai termiškai apdorotas stiklas, kurio mechaninis atsparumas 5-6 kartus didesnis nei paprasto, termiškai neapdoroto stiklo. Būtent dėl to, stiklas tampa atsparesnis mechaniniam poveikiui ir aukštai temperatūrai bei jos svyravimui. Dūždamas stiklas subyra į daug smulkių dalelių, kurios nėra tokios aštrios, kaip paprasto stiklo.

Pritaikyta siurbliui robotui

Šis baldas yra pritaikytas siurbliui robotui. Asortimente vis dažniau atsiranda baldų aukštomis kojelėmis, kurie yra skirti namams su siurbliais robotais. Tokių baldų kojelių aukštis yra pritaikytas prie standartinių siurblių robotų. Atkreipkite dėmesį, kad kojelių aukštis turėtų būti didesnis nei 10 cm. Tuomet robotas nesunkiai pasieks vietą esančią po baldais ir neužstrigs.
Skaityti daugiau

Komplektą sudaro

Žiūrėti daugiau

Papildomos prekės iš kolekcijos

Šios kolekcijos baldai ras savo vietą daugelyje interjero stilių, tačiau labiausiai tiks modernaus arba industrinio stiliaus namuose. Unikalus baldų dizainas atsiskleidžia dėl kartu derinamų juodų metalinių kojelių ir šviesaus ąžuolo fasadų. Išskirtinis geometrinių formų raštas suteiks kambariui autentiškumo ir modernumo bruožų.
Jeigu jums svarbus funkcionalumas - šios kolekcijos baldai jums tikrai tai suteiks. Kad baldai namuose nebūtų tik gražūs, bet ir atliktų savo funkciją, baldai turi erdvias lentynas ir stalčius. Baldai neturi rankenėlių, o sklandžiam durelių ir stalčių atidarymui yra naudojamas „Push to open” mechanizmas. Baldų briaunos apsaugotos specialia ABS juosta, kuri padeda apsaugoti briaunas nuo susidėvėjimo, todėl baldais džiaugtis galėsite dar ilgiau.
Ši kolekcija yra modernaus stiliaus ir funkcionalumo atspindys, todėl tiks svajojantiems apie modernaus interjero namus.