Kampinis darbo stalas 115198

1
420 
per vidutiniškai 22 d.d.
10 prekė(ės)
+

Prekės savybės

Išmatavimai

Šios kolekcijos prekės čia:
Aukštis:
750 mm
Plotis:
1200 mm
Gylis:
1170 mm
Stalviršio storis:
25 mm
Durų skaičius:
1 vnt.
Stalčių skaičius:
1 vnt.
Svoris:
23 kg
Maksimalus išlaikomas svoris:
25 kg
Maksimalus išlaikomas svoris lentynėlei:
10 kg
Maksimalus išlaikomas svoris stalčiui:
5 kg
Vidutinis pristatymo terminas:
22 d.d.
Pristatymo kaina:
Nemokamai visoje Lietuvoje
Garantija:
2 metai

Savybės

Darbo stalo tipas:
  • Su stalčiais
  • Su durelėmis
  • Kampinis
Rankenėlės:
  • Push to open atidarymo mechanizmas
Baldas universalus:
  • Taip
Spalva:
  • Balta
  • Navarra ąžuolas
Medžiagos:
  • LMDP
  • Metalas
Papildomos medžiagos:
  • Plastikas
  • ABS
Kilmė:
Vokietija
Prekės kodas:
115198
Pagaminta Vokietijoje
Atsparus įbrėžimams
Apsaugotos briaunos
Universalus baldas
Push to open

Atsparus įbrėžimams

Baldo paviršius padengtas bespalve medžiaga, kuri apsaugo nuo smulkių įbrėžimų. Šios medžiagos pagalba baldas tampa atsparus ne tik įbrėžimams, bet geriau apsaugotas nuo drėgmės ar dėmių.

Apsaugotos briaunos

Baldo briaunos padengtos apdailos juosta – ši medžiaga pagaminta iš tvirto plastiko, kuris dažniausiai naudojamas siekiant apsaugoti plokščių briaunas.

Universalus baldas

Universalus baldas yra puikus pasirinkimas abejojantiems dėl pasirinkto baldo pusės. Šia savybe pasižymintis baldas, pirmą kartą, gali būti surenkamas tiek kaip dešininis, tiek kaip kairinis variantas. Prieš surenkant baldą, galėsite ramiai apgalvoti, kuri pusė jums labiausiai tiktų ir nesunkiai pritaikysite baldą prie savo pasirinkimo.

Push to open

Atidarykite dureles ir stalčius vos vienu prisilietimu. „Push to open“ atidarymo sistemą sudaro spyruoklinio ir magnetinio mechanizmo derinys skirtas durims prispausti ir laikyti. Taip pat vyriai su specialiomis kompresinėmis spyruoklėmis durims atidaryti. Šio mechanizmo dėka baldams nereikalingos rankenėlės. Dureles ir stalčius galėsite atidaryti ir uždaryti vienu paspaudimu.
Skaityti daugiau

Papildomos prekės iš kolekcijos

Skandinaviško dizaino biuro baldų kolekcija pradžiugins kiekvieną minimalistinio dizaino gerbėją. Vyraujančia baltą spalvą papildo „Navarra“ ąžuolo spalvos fasadai. Baldus nesunku prižiūrėti, nes jie yra padengti bespalve medžiaga, kuri apsaugo nuo smulkių įbrėžimų bei leidžia nesunkiai nuvalyti susikaupusius nešvarumus. Kolekcijos baldų briaunos padengtos apdailos juosta. Ji pagaminta iš tvirto plastiko, kuris apsaugo baldus nuo smulkių pažeidimų. Funkcionalumas ir patogumas yra neatsiejamas šios, Vokietijoje pagamintos kolekcijos bruožas. Stalčiai bei durelės turi „Push to open“ mechanizmą. Šio mechanizmo dėka dureles ir stalčius galėsite atidaryti vienu paspaudimu. Susikurkite harmoningą darbo aplinką su šia kolekcija.