_preke_tiekejo_sandelyje

Pakabinama lentyna 114850

226 
per vidutiniškai 10 d.d.
Pakabinama lentyna 114850 Pakabinama lentyna 114850
30 prekė(ės)
+

Prekės savybės

Išmatavimai

Šios kolekcijos prekės čia:
Aukštis:
1400 mm
Plotis:
350 mm
Gylis:
400 mm
Svoris:
22 kg
Maksimalus išlaikomas svoris lentynėlei:
10 kg
Vidutinis pristatymo terminas:
10 darbo dienos
Pristatymo kaina:
Nemokamai visoje Lietuvoje
Garantija:
2 metai

Savybės

Spalva:
  • Pilka
  • Navarra ąžuolas
Medžiagos:
  • LMDP
Papildomos medžiagos:
  • ABS
Kilmė:
Vokietija
Prekės kodas:
116217
Pagaminta Vokietijoje
Apsaugotos briaunos
Atsparus įbrėžimams
Baldų tvirtinimas

Apsaugotos briaunos

Baldo briaunos padengtos apdailos juosta – ši medžiaga pagaminta iš tvirto plastiko, kuris dažniausiai naudojamas siekiant apsaugoti plokščių briaunas.

Atsparus įbrėžimams

Baldo paviršius padengtas bespalve medžiaga, kuri apsaugo nuo smulkių įbrėžimų. Šios medžiagos pagalba baldas tampa atsparus ne tik įbrėžimams, bet geriau apsaugotas nuo drėgmės ar dėmių.

Baldų tvirtinimas

Prieš tvirtindami baldą, įsitikinkite, kad varžtai yra tinkami sienai prie kurios bus tvirtinamas baldas, taip užtikrinsite pritvirtinimo kokybę. Prie pakabinamų ar prie sienos tvirtinamų baldų nėra pridėta tvirtinamųjų varžtų, todėl jais pasirūpinti turėsite patys. Kiekvienai sienai reikia skirtingo varžto tipo ar net gręžimo gylio. Baldų tvirtinimo varžtus rinkitės pagal baldo svorį ir sienų tipą: gipsas, mūras, medis ir t.t. Kokybei ir saugumui užtikrinti rinkitės tik tam tikrai sienai skirtus varžtus.
Skaityti daugiau

Papildomos prekės iš kolekcijos

Šiuolaikiško dizaino baldų kolekcija pradžiugins kiekvieną išraiškingų formų mėgėją. Kolekciją papildo medinės rankenėlės, kurios puikiai įsilieja į baldų dizainą. Plastiku padengtos baldų braunos yra atsparios mechaniniams pažeidimams atsirandantiems dėl kasdienio naudojimo. Šioje baldų kolekcijoje galite rinktis iš kelių spalvų variantų. Taip pat kolekcija turi kelis kojelių pasirinkimus. Visi kolekcijos baldai padengti bespalve medžiaga, kuri apsaugo baldus nuo smulkių įbrėžimų. Stalčiai bei durelės turi tylaus uždarymo mechanizmą, kuris yra ypatingas tuo, kad apsaugo juos nuo greito užsidarymo. Funkcionalumas ir patogumas yra neatsiejamas šios, Vokietijoje pagamintos kolekcijos bruožas. Ši baldų kolekcija padės jums susikurti modernią aplinką namuose.