Rekomenduojame
_preke_tiekejo_sandelyje

Čiužinys 150703

191 
per vidutiniškai 5 d.d.
Čiužinys 150703 Čiužinys 150703
15 prekė(ės)
+

Prekės savybės

Išmatavimai

Šios kolekcijos prekės čia:
Aukštis:
200 mm
Plotis:
900 mm
Ilgis:
1980 mm
Svoris:
28 kg
Vidutinis pristatymo terminas:
5 d.d.
Pristatymo kaina:
Nemokamai visoje Lietuvoje
Garantija:
2 metai

Savybės

Čiužinio tipas:
  • Spyruoklinis (bonnell)
Čiužinio savybės:
  • Putų poliuretanas
  • Yra su rėmu
Čiužinio kietumas:
  • Vidutinis
Kilmė:
Europos Sąjunga
Prekės kodas:
150704

Audiniai

Sawana audinys

„Sawana” - tai lengvai valomas austinis audinys, turintis švelnią ir malonią liečiamą struktūrą. Jis buvo sukurtas iš sintetinių pluoštų, užtikrinančių atsparumą šviesai. Jame yra sluoksnis, kuris padidina gobeleno atsparumą plyšimui. Saugokite audinį nuo aukštos temperatūros. Paviršių galima valyti švelniomis priemonėmis, skirtomis apmušalams. Jis neturėtų būti šlapiai plaunamas ar balinamas.

  • Nesipūkuoja
  • Atsparus blukimui
Audinio savybės
Tipas:
Pintas
Sudėtis:
100% PES
Svoris:
245 g/m²
Martindeilo ciklai:
100 000
Atsparumas pūkavimuisi:
4-5
Spalvos atsparumas blukimui:
4

Video

Bonnell spyruoklės
Poliuretano užpildas
Vidutinio kietumo čiužinys (H3)
Čiužinys su rėmu
Pagaminta Europos Sąjungoje

Bonnell spyruoklės

Tai kūgio formos metalinės spyruoklės, kurios derinamos su putų poliuretano ir veltinio pagrindu. Šio tipo spyruoklės užtikriną puikią oro cirkuliaciją, kurios dėka yra užkertamas kelias drėgmės kaupimuisi. Gaminiai su šiomis spyruoklėmis greitai reaguoja į kūno pozicijos pasikeitimą. Spyruoklės yra tvirtai sujungtos tarpusavyje, todėl jos yra linkusios judėti visos kartu.
Skaityti daugiau

Poliuretano užpildas

Putų poliuretanas arba porolonas yra itin lengva medžiaga, kuri tolygiai paskirsto kūno svorį ir padeda išlaikyti stuburą taisyklingoje padėtyje. Šie čiužiniai nepasižymi dideliu pralaidumu orui, todėl siekiant kuo ilgiau išlaikyti pradines čiužinio savybes, rekomenduojama jį kuo dažniau vartyti.

Čiužinys su rėmu

Čiužinys su rėmu - tai čiužinys, kurio gamybos metu į čiužinio konstrukciją įmontuojamas medinis rėmas. Jis padeda išlaikyti čiužinio formą. Įsigijus tokį čiužinį papildomai pirkti grotelių nereikia.

Rekomenduojame

Šį produktą rekomenduoja mūsų komanda. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama tūkstančiai skirtingų baldų modelių, tiekiamų iš šimtų skirtingų tiekėjų, todėl beveik neįmanoma visų produktų fiziškai patikrinti prieš rodant juos mūsų elektroninėje parduotuvėje. Tačiau būtent šis produktas ar jo tiekėjas yra rekomenduojamas mūsų komandos atsižvelgiant į daugelį faktorių: naudojamų medžiagų kokybę, geros kainos ir kokybės santykį, žemą pasitaikančių garantinio aptarnavimo situacijų kiekį, pakavimą, ankstesnę pardavimų istoriją. Mes nuolat peržiūrime mūsų rekomendacijas, todėl galite būti tikri, kad išsirinkote geriausią produktą.

Skaityti daugiau