_preke_tiekejo_sandelyje

Chesterfield pufas 149290

2
Išparduota

Prekės savybės

Išmatavimai

Šios kolekcijos prekės čia:
Aukštis:
450 mm
Plotis:
450 mm
Ilgis:
450 mm
Vidutinis pristatymo terminas:
10 d.d.
Pristatymo kaina:
Nemokamai visoje Lietuvoje
Garantija:
2 metai

Savybės

Kojos:
  • Nėra
Daiktadėžė:
  • Nėra
Spyruoklės:
  • Zig Zag tipo
Spalva:
  • Pilka
Medžiagos:
  • Gobelenas
Korpuso medžiaga:
  • LMDP
  • Medis
Medžiagos tipas:
  • Velvetas
Prekės ženklas:
Maner House
Prekės kodas:
149291
Zig Zag spyruoklės
Velvetas
FSC Sertifikatas

Zig Zag spyruoklės

Zig Zag tipo spyruoklės yra vienos populiariausių minkštų baldų gamyboje. Jos vienodu atstumu viena nuo kitos montuojamos prie baldo rėmo. Dėl savo vingiuotos formos, šios spyruoklės yra elastingos ir ilgaamžės. Dėka jų, minkšti baldai išlaiko vienodą sėdėjimo komfortą visą naudojimo laiką.

Velvetas

Velvetas – prabangiai atrodančios tekstūros ir išvaizdos audinys, turintis aksominę struktūrą. Tai šešėlinis audinys, kuris yra linkęs keisti atspalvį atsižvelgiant į apšvietimą. Geriausias audinio savybes atskleidžia tamsios žemės spalvos: žalia, tamsiai ruda, pilka, mėlyna. Velveto gamyboje naudojamos sintetinės, viskozės ar poliamido priemaišos. Šiuo metu šis audinys yra itin populiarus ir dažnai naudojamas interjere gaminti baldams ir kitoms interjero detalėms, pavyzdžiui, pagalvėlėms. Velvetas įsilieja į namų interjerą, tad rinkdamiesi naujus audinius nepraleiskite jo pro akis. Vietomis velveto paviršius gali prarasti savo aksomines savybes, tai yra velveto žavesio dalis. Kaip prižiūrėti velvetą? Atgaivinti paviršių padės švelnių šerelių šepetėlis arba rankinis garintuvas. Išsiliejus skysčiams, nedelsiant nuvalykite skysčius sugeriančia šluoste. Paviršiaus netrinkite, nes tokiu būdu galite sugadinti audinį. Naudokite tik šiam audiniui skirtus valiklius arba šiltą vandenį ir muilą. Prieš valant audinį patikrinkite valiklį nepastebimoje vietoje.
Skaityti daugiau

FSC Sertifikatas

FSC – pasaulinė miškų sertifikavimo sistema įkurta siekiant užtikrinti tinkamą miškų valdymą. Šiuo ženkliuku pažymėti produktai užtikrina, kad jie buvo pagaminti naudojant ekologišką medieną iš ekonominę naudą teikiančių miškų. Šis sertifikatas itin svarbus baldų gamintojams, kuris patvirtina, kad vykdoma veikla atitinka nustatytus FSC principus ir kriterijus. Jis suteikia vartotojui garantijas, kad siūlomi produktai pagaminti laikantis subalansuoto miškų ūkio principų.
Skaityti daugiau