Fotelis 164831

Išparduota

Prekės savybės

Išmatavimai

Šios kolekcijos prekės čia:
Aukštis:
880 mm
Plotis:
950 mm
Gylis:
940 mm
Vidutinis pristatymo terminas:
10 d.d.
Pristatymo kaina:
Nemokamai visoje Lietuvoje
Garantija:
2 metai

Savybės

Kojos:
  • Medis
Spalva:
  • Mėlyna
Medžiagos:
  • Gobelenas
Korpuso medžiaga:
  • LMDP
  • Medis
Medžiagos tipas:
  • Velvetas
Prekės ženklas:
Concept 55
Prekės kodas:
187360
Vienodi audiniai
Natūralaus medžio kojelės
Velvetas
Pritaikyta siurbliui robotui

Vienodi audiniai

Nugarinės baldo dalies audinys nesiskiria nuo pagrindinio baldo audinio. Šia savybe pasižyminčius baldus galite statyti kambario viduryje.

Velvetas

Velvetas – prabangiai atrodančios tekstūros ir išvaizdos audinys, turintis aksominę struktūrą. Tai šešėlinis audinys, kuris yra linkęs keisti atspalvį atsižvelgiant į apšvietimą. Geriausias audinio savybes atskleidžia tamsios žemės spalvos: žalia, tamsiai ruda, pilka, mėlyna. Velveto gamyboje naudojamos sintetinės, viskozės ar poliamido priemaišos. Šiuo metu šis audinys yra itin populiarus ir dažnai naudojamas interjere gaminti baldams ir kitoms interjero detalėms, pavyzdžiui, pagalvėlėms. Velvetas įsilieja į namų interjerą, tad rinkdamiesi naujus audinius nepraleiskite jo pro akis. Vietomis velveto paviršius gali prarasti savo aksomines savybes, tai yra velveto žavesio dalis. Kaip prižiūrėti velvetą? Atgaivinti paviršių padės švelnių šerelių šepetėlis arba rankinis garintuvas. Išsiliejus skysčiams, nedelsiant nuvalykite skysčius sugeriančia šluoste. Paviršiaus netrinkite, nes tokiu būdu galite sugadinti audinį. Naudokite tik šiam audiniui skirtus valiklius arba šiltą vandenį ir muilą. Prieš valant audinį patikrinkite valiklį nepastebimoje vietoje.
Skaityti daugiau

Pritaikyta siurbliui robotui

Šis baldas yra pritaikytas siurbliui robotui. Asortimente vis dažniau atsiranda baldų aukštomis kojelėmis, kurie yra skirti namams su siurbliais robotais. Tokių baldų kojelių aukštis yra pritaikytas prie standartinių siurblių robotų. Atkreipkite dėmesį, kad kojelių aukštis turėtų būti didesnis nei 10 cm. Tuomet robotas nesunkiai pasieks vietą esančią po baldais ir neužstrigs.
Skaityti daugiau