Rekomenduojame
_preke_tiekejo_sandelyje

Fotelis 192943

5
357 
per vidutiniškai 4 d.d.
Fotelis 192943 Fotelis 192943 Fotelis 192943 Fotelis 192943 Fotelis 192943 Fotelis 192943 Fotelis 192943 Fotelis 192943 Fotelis 192943
80 prekė(ės)
+

Prekės savybės

Išmatavimai

Šios kolekcijos prekės čia:
Aukštis:
1060 mm
Plotis:
800 mm
Gylis:
950 mm
Sėdimosios dalies aukštis:
440 mm
Sėdimosios dalies gylis:
550 mm
Porankio aukštis:
550 mm
Porankio plotis:
120 mm
Porankio gylis:
540 mm
Atlošo aukštis:
730 mm
Kojelių aukštis:
215 mm
Svoris:
23 kg
Vidutinis pristatymo terminas:
4 d.d.
Pristatymo kaina:
Nemokamai visoje Lietuvoje
Garantija:
2 metai

Savybės

Kojos:
  • Medis
Spyruoklės:
  • Nėra
Medžiagos:
  • Gobelenas
Atsparumas:
40000 Martindeilo ciklų
Korpuso medžiaga:
  • LMDP
  • Medis
Medžiagos tipas:
  • Veliūras
Medis:
  • Bukas
Kilmė:
Europos Sąjunga
Prekės ženklas:
Comfivo
Prekės kodas:
192958

Audiniai

Alfa audinys

„Alfa” gobelenas priklauso pliušinių medžiagų grupei. Vidinė dalis sutvirtinta veltinio imitacijos audiniu, todėl gobelenas yra storesnis ir patvaresnis. Tai patvirtina ir „Martindale" bandymo rezultatas - 40 000 ciklų. Paviršių galima valyti švelniomis priemonėmis, skirtomis apmušalams. Jis neturėtų būti šlapiai plaunamas ar balinamas.

Audinio savybės
Tipas:
Veliūras
Sudėtis:
100% PES
Svoris:
435 g/m²
Martindeilo ciklai:
40 000
Veliūras
Diržai
Vienodi audiniai
Natūralaus medžio kojelės
Pagaminta Europos Sąjungoje
Pritaikyta siurbliui robotui

Veliūras

Veliūras yra blizgus ir švelnus audinys, kuris yra linkęs keisti atspalvį atsižvelgiant į apšvietimą. Iš pirmo žvilgsnio veliūras panašus į velvetą, tačiau tai skirtingi audiniai. Veliūras gali būti gaminamas iš natūralios arba sintetinės medžiagos — dažniausiai tai medvilnė, poliesteris arba jų mišinys. Gamyboje pasitelkiama megzta konstrukcija, tai suteikia audiniui elastingumo. Šio audinio baldai išlaikys pradinę išvaizdą ilgiau jei tinkamai juos prižiūrėsite. Dulkėms valyti pasitelkite švelnius šerelius turinčius šepečius. Taip pat galite naudoti siurblį, turintį specialų audiniams valyti skirtą antgalį. Išsiliejus skysčiams nusausinkite paviršių sausa ir švaria šluoste. Netrinkite audinio, tai gali pažeisti plaukelių struktūrą. Sudėtingesnėms dėmėms pašalinti naudokite švelnų vandens pagrindo valiklį. Prieš naudodami bet kokią valymo priemonę, išbandykite ją nematomoje baldo vietoje.
Skaityti daugiau

Diržai

Baldų diržai - tai tarpusavyje pintos glaudžiai austos juostos. Jos tvirtinamos ant baldo rėmo. Diržai pasižymi tvirtumu ir ilgaamžiškumu. Dėka savo austo paviršiaus nesukelia papildomo triukšmo, negirgžda. Jie yra populiarūs minkštų baldų gamyboje.

Vienodi audiniai

Nugarinės baldo dalies audinys nesiskiria nuo pagrindinio baldo audinio. Šia savybe pasižyminčius baldus galite statyti kambario viduryje.

Pritaikyta siurbliui robotui

Šis baldas yra pritaikytas siurbliui robotui. Asortimente vis dažniau atsiranda baldų aukštomis kojelėmis, kurie yra skirti namams su siurbliais robotais. Tokių baldų kojelių aukštis yra pritaikytas prie standartinių siurblių robotų. Atkreipkite dėmesį, kad kojelių aukštis turėtų būti didesnis nei 10 cm. Tuomet robotas nesunkiai pasieks vietą esančią po baldais ir neužstrigs.
Skaityti daugiau

Rekomenduojame

Šį produktą rekomenduoja mūsų komanda. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama tūkstančiai skirtingų baldų modelių, tiekiamų iš šimtų skirtingų tiekėjų, todėl beveik neįmanoma visų produktų fiziškai patikrinti prieš rodant juos mūsų elektroninėje parduotuvėje. Tačiau būtent šis produktas ar jo tiekėjas yra rekomenduojamas mūsų komandos atsižvelgiant į daugelį faktorių: naudojamų medžiagų kokybę, geros kainos ir kokybės santykį, žemą pasitaikančių garantinio aptarnavimo situacijų kiekį, pakavimą, ankstesnę pardavimų istoriją. Mes nuolat peržiūrime mūsų rekomendacijas, todėl galite būti tikri, kad išsirinkote geriausią produktą.

Skaityti daugiau

Panašios prekės