Rekomenduojame
_preke_tiekejo_sandelyje

Minkštas kampas 143714

5
Išparduota

Prekės savybės

Išmatavimai

Šios kolekcijos prekės čia:
Aukštis:
880 mm
Plotis:
2340 mm
Gylis:
1470 mm
Sėdimosios dalies aukštis:
460 mm
Sėdimosios dalies gylis:
590 mm
Porankio aukštis:
630 mm
Miegamosios dalies plotis:
1420 mm
Miegamosios dalies ilgis:
2020 mm
Kojelių aukštis:
120 mm
Svoris:
120 kg
Vidutinis pristatymo terminas:
15 d.d.
Pristatymo kaina:
Nemokamai visoje Lietuvoje
Garantija:
2 metai

Savybės

Miegojimo funkcija:
  • Yra
Miegojimo mechanizmas:
  • Disclosure
Kojos:
  • Medis
  • Plastikas
Patalynės dėžė:
  • Yra
Spyruoklės:
  • Bonnell tipo
Kampas universalus:
  • Taip
Spalva:
  • Pilka
Medžiagos:
  • Gobelenas
Korpuso medžiaga:
  • LMDP
  • Medis
Kilmė:
Europos Sąjunga
Prekės kodas:
143715
Su patalynės dėže
Bonnell spyruoklės
Universalus baldas
Natūralaus medžio kojelės
Vienodi audiniai
Su miegojimo funkcija
Miegojimo mechanizmas „Disclosure“
Velvetas
Pagaminta Europos Sąjungoje
Pritaikyta siurbliui robotui

Bonnell spyruoklės

Tai kūgio formos metalinės spyruoklės, kurios derinamos su putų poliuretano ir veltinio pagrindu. Šio tipo spyruoklės užtikriną puikią oro cirkuliaciją, kurios dėka yra užkertamas kelias drėgmės kaupimuisi. Gaminiai su šiomis spyruoklėmis greitai reaguoja į kūno pozicijos pasikeitimą. Spyruoklės yra tvirtai sujungtos tarpusavyje, todėl jos yra linkusios judėti visos kartu.
Skaityti daugiau

Universalus baldas

Universalus baldas yra puikus pasirinkimas abejojantiems dėl pasirinkto baldo pusės. Šia savybe pasižymintis baldas, pirmą kartą, gali būti surenkamas tiek kaip dešininis, tiek kaip kairinis variantas. Prieš surenkant baldą, galėsite ramiai apgalvoti, kuri pusė jums labiausiai tiktų ir nesunkiai pritaikysite baldą prie savo pasirinkimo.

Vienodi audiniai

Nugarinės baldo dalies audinys nesiskiria nuo pagrindinio baldo audinio. Šia savybe pasižyminčius baldus galite statyti kambario viduryje.

Miegojimo mechanizmas „Disclosure“

Šis baldo mechanizmas yra išskirtinis tuo, kad jo atkeliama dalis juda neliesdama grindų, todėl grindys yra apsaugotos nuo galimų subraižymų. Tiesiog pakelkite sėdimąją dalį ir lengvai patraukite į save. Tuomet nuleiskite galinę baldo dalį taip paruošdami vietą skirtą miegojimui.

Velvetas

Velvetas – prabangiai atrodančios tekstūros ir išvaizdos audinys, turintis aksominę struktūrą. Tai šešėlinis audinys, kuris yra linkęs keisti atspalvį atsižvelgiant į apšvietimą. Geriausias audinio savybes atskleidžia tamsios žemės spalvos: žalia, tamsiai ruda, pilka, mėlyna. Velveto gamyboje naudojamos sintetinės, viskozės ar poliamido priemaišos. Šiuo metu šis audinys yra itin populiarus ir dažnai naudojamas interjere gaminti baldams ir kitoms interjero detalėms, pavyzdžiui, pagalvėlėms. Velvetas įsilieja į namų interjerą, tad rinkdamiesi naujus audinius nepraleiskite jo pro akis. Vietomis velveto paviršius gali prarasti savo aksomines savybes, tai yra velveto žavesio dalis. Kaip prižiūrėti velvetą? Atgaivinti paviršių padės švelnių šerelių šepetėlis arba rankinis garintuvas. Išsiliejus skysčiams, nedelsiant nuvalykite skysčius sugeriančia šluoste. Paviršiaus netrinkite, nes tokiu būdu galite sugadinti audinį. Naudokite tik šiam audiniui skirtus valiklius arba šiltą vandenį ir muilą. Prieš valant audinį patikrinkite valiklį nepastebimoje vietoje.
Skaityti daugiau

Pritaikyta siurbliui robotui

Šis baldas yra pritaikytas siurbliui robotui. Asortimente vis dažniau atsiranda baldų aukštomis kojelėmis, kurie yra skirti namams su siurbliais robotais. Tokių baldų kojelių aukštis yra pritaikytas prie standartinių siurblių robotų. Atkreipkite dėmesį, kad kojelių aukštis turėtų būti didesnis nei 10 cm. Tuomet robotas nesunkiai pasieks vietą esančią po baldais ir neužstrigs.
Skaityti daugiau

Rekomenduojame

Šį produktą rekomenduoja mūsų komanda. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama tūkstančiai skirtingų baldų modelių, tiekiamų iš šimtų skirtingų tiekėjų, todėl beveik neįmanoma visų produktų fiziškai patikrinti prieš rodant juos mūsų elektroninėje parduotuvėje. Tačiau būtent šis produktas ar jo tiekėjas yra rekomenduojamas mūsų komandos atsižvelgiant į daugelį faktorių: naudojamų medžiagų kokybę, geros kainos ir kokybės santykį, žemą pasitaikančių garantinio aptarnavimo situacijų kiekį, pakavimą, ankstesnę pardavimų istoriją. Mes nuolat peržiūrime mūsų rekomendacijas, todėl galite būti tikri, kad išsirinkote geriausią produktą.

Skaityti daugiau