Rekomenduojame
_preke_tiekejo_sandelyje

Minkštas kampas 305724

Išparduota

Prekės savybės

Išmatavimai

Šios kolekcijos prekės čia:
Aukštis:
900 mm
Plotis:
2350 mm
Gylis:
1440 mm
Sėdimosios dalies aukštis:
470 mm
Porankio aukštis:
560 mm
Miegamosios dalies plotis:
1380 mm
Miegamosios dalies ilgis:
2280 mm
Kojelių aukštis:
50 mm
Svoris:
111 kg
Vidutinis pristatymo terminas:
15 d.d.
Pristatymo kaina:
Nemokamai visoje Lietuvoje
Garantija:
2 metai

Savybės

Miegojimo funkcija:
  • Yra
Miegojimo mechanizmas:
  • Disclosure
Kojos:
  • Plastikas
Patalynės dėžė:
  • Yra
Spyruoklės:
  • Zig Zag tipo
Kampas universalus:
  • Ne
Medžiagos:
  • Gobelenas
Korpuso medžiaga:
  • LMDP
  • Medis
Kilmė:
Europos Sąjunga
Prekės kodas:
305727

Audiniai

Denver audinys

„Denver” yra aukštos kokybės struktūrinis audinys. Jis būna įvairių spalvų, o paviršius turi dviejų atspalvių efektą. Aukštą audinio kokybę patvirtina itin didelis atsparumas trinčiai ir dilimui. Taip pat, audinys yra atsparus šviesai – neblunka. Paviršių galima valyti švelniomis priemonėmis, skirtomis apmušalams. Jis neturėtų būti šlapiai plaunamas ar balinamas.

  • Atsparus blukimui
Audinio savybės
Tipas:
Struktūrinis
Sudėtis:
100% PES
Svoris:
250 g/m² ± 5%
Martindeilo ciklai:
190 000
Atsparumas pūkavimuisi:
4
Spalvos atsparumas blukimui:
5
Zig Zag spyruoklės
Bonnell spyruoklės
Su patalynės dėže
Su miegojimo funkcija
Miegojimo mechanizmas „Disclosure“
Vienodi audiniai
Pagaminta Europos Sąjungoje

Zig Zag spyruoklės

Zig Zag tipo spyruoklės yra vienos populiariausių minkštų baldų gamyboje. Jos vienodu atstumu viena nuo kitos montuojamos prie baldo rėmo. Dėl savo vingiuotos formos, šios spyruoklės yra elastingos ir ilgaamžės. Dėka jų, minkšti baldai išlaiko vienodą sėdėjimo komfortą visą naudojimo laiką.

Bonnell spyruoklės

Tai kūgio formos metalinės spyruoklės, kurios derinamos su putų poliuretano ir veltinio pagrindu. Šio tipo spyruoklės užtikriną puikią oro cirkuliaciją, kurios dėka yra užkertamas kelias drėgmės kaupimuisi. Gaminiai su šiomis spyruoklėmis greitai reaguoja į kūno pozicijos pasikeitimą. Spyruoklės yra tvirtai sujungtos tarpusavyje, todėl jos yra linkusios judėti visos kartu.
Skaityti daugiau

Miegojimo mechanizmas „Disclosure“

Šis baldo mechanizmas yra išskirtinis tuo, kad jo atkeliama dalis juda neliesdama grindų, todėl grindys yra apsaugotos nuo galimų subraižymų. Tiesiog pakelkite sėdimąją dalį ir lengvai patraukite į save. Tuomet nuleiskite galinę baldo dalį taip paruošdami vietą skirtą miegojimui.

Vienodi audiniai

Nugarinės baldo dalies audinys nesiskiria nuo pagrindinio baldo audinio. Šia savybe pasižyminčius baldus galite statyti kambario viduryje.

Rekomenduojame

Šį produktą rekomenduoja mūsų komanda. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama tūkstančiai skirtingų baldų modelių, tiekiamų iš šimtų skirtingų tiekėjų, todėl beveik neįmanoma visų produktų fiziškai patikrinti prieš rodant juos mūsų elektroninėje parduotuvėje. Tačiau būtent šis produktas ar jo tiekėjas yra rekomenduojamas mūsų komandos atsižvelgiant į daugelį faktorių: naudojamų medžiagų kokybę, geros kainos ir kokybės santykį, žemą pasitaikančių garantinio aptarnavimo situacijų kiekį, pakavimą, ankstesnę pardavimų istoriją. Mes nuolat peržiūrime mūsų rekomendacijas, todėl galite būti tikri, kad išsirinkote geriausią produktą.

Skaityti daugiau