_preke_tiekejo_sandelyje

Minkštas kampas 433407

Išparduota

Prekės savybės

Išmatavimai

Šios kolekcijos prekės čia:
Aukštis:
740 mm
Maksimalus aukštis:
920 mm
Plotis:
2510 mm
Gylis:
1600 mm
Sėdimosios dalies aukštis:
490 mm
Porankio aukštis:
630 mm
Porankio plotis:
140 mm
Kojelių aukštis:
120 mm
Svoris:
71 kg
Vidutinis pristatymo terminas:
10 darbo dienos
Pristatymo kaina:
Nemokamai visoje Lietuvoje
Garantija:
2 metai

Savybės

Miegojimo funkcija:
  • Nėra
Kojos:
  • Medis
Patalynės dėžė:
  • Nėra
Spyruoklės:
  • Zig Zag tipo
Kampas universalus:
  • Ne
Spalva:
  • Kreminė
Medžiagos:
  • Eko oda
Korpuso medžiaga:
  • Medis
Prekės kodas:
433402
Natūralaus medžio kojelės
FSC Sertifikatas
Vienodi audiniai
Diržai
Zig Zag spyruoklės
Pritaikyta siurbliui robotui
Medis

FSC Sertifikatas

FSC – pasaulinė miškų sertifikavimo sistema įkurta siekiant užtikrinti tinkamą miškų valdymą. Šiuo ženkliuku pažymėti produktai užtikrina, kad jie buvo pagaminti naudojant ekologišką medieną iš ekonominę naudą teikiančių miškų. Šis sertifikatas itin svarbus baldų gamintojams, kuris patvirtina, kad vykdoma veikla atitinka nustatytus FSC principus ir kriterijus. Jis suteikia vartotojui garantijas, kad siūlomi produktai pagaminti laikantis subalansuoto miškų ūkio principų.
Skaityti daugiau

Vienodi audiniai

Nugarinės baldo dalies audinys nesiskiria nuo pagrindinio baldo audinio. Šia savybe pasižyminčius baldus galite statyti kambario viduryje.

Diržai

Baldų diržai - tai tarpusavyje pintos glaudžiai austos juostos. Jos tvirtinamos ant baldo rėmo. Diržai pasižymi tvirtumu ir ilgaamžiškumu. Dėka savo austo paviršiaus nesukelia papildomo triukšmo, negirgžda. Jie yra populiarūs minkštų baldų gamyboje.

Zig Zag spyruoklės

Zig Zag tipo spyruoklės yra vienos populiariausių minkštų baldų gamyboje. Jos vienodu atstumu viena nuo kitos montuojamos prie baldo rėmo. Dėl savo vingiuotos formos, šios spyruoklės yra elastingos ir ilgaamžės. Dėka jų, minkšti baldai išlaiko vienodą sėdėjimo komfortą visą naudojimo laiką.

Pritaikyta siurbliui robotui

Šis baldas yra pritaikytas siurbliui robotui. Asortimente vis dažniau atsiranda baldų aukštomis kojelėmis, kurie yra skirti namams su siurbliais robotais. Tokių baldų kojelių aukštis yra pritaikytas prie standartinių siurblių robotų. Atkreipkite dėmesį, kad kojelių aukštis turėtų būti didesnis nei 10 cm. Tuomet robotas nesunkiai pasieks vietą esančią po baldais ir neužstrigs.
Skaityti daugiau