Sofa lova 455902

1
Išparduota

Prekės savybės

Išmatavimai

Šios kolekcijos prekės čia:
Aukštis:
870 mm
Plotis:
2200 mm
Gylis:
1010 mm
Sėdimosios dalies aukštis:
490 mm
Sėdimosios dalies plotis:
1600 mm
Sėdimosios dalies gylis:
580 mm
Porankio aukštis:
700 mm
Porankio plotis:
280 mm
Miegamosios dalies plotis:
1400 mm
Miegamosios dalies ilgis:
2000 mm
Kojelių aukštis:
130 mm
Vidutinis pristatymo terminas:
10 darbo dienos (-ų)
Pristatymo kaina:
Nemokamai visoje Lietuvoje
Garantija:
2 metai

Savybės

Miegojimo funkcija:
  • Yra
Miegojimo mechanizmas:
  • French clamshell
Kojos:
  • Metalas
Patalynės dėžė:
  • Nėra
Spyruoklės:
  • Zig Zag tipo
Spalva:
  • Beige
Medžiagos:
  • Gobelenas
Atsparumas:
100000 Martindeilo ciklų
Korpuso medžiaga:
  • LMDP
  • Medis
  • Natūrali medžio faneruotė
Medžiagos tipas:
  • Velvetas
Informacija apie audinį:
  • Audinio grupė - 5
Kilmė:
Europos Sąjunga
Prekės kodas:
455902

Audiniai

Tierra audinys

Tankus velveto audinys pasižymintis išskirtinėmis savybėmis. Audinio gamyboje naudojama „Easy Clean” technologija neleidžianti skysčiams įsigerti į audinį. Išsipykus skysčiams juos nesunkiai nuvalysite drėgna šluoste. „PetProof” sertifikatas patvirtina medžiagos atsparumą įbrėžimams, kuriuos sukelia gyvūnų nagai. Šis audinys taip pat yra sertifikuotas „Oeko-Tex” tekstilės instituto, tai reiškia, kad jo sudėtyje nėra alergizuojančių medžiagų. Dėka savo švelnaus paviršiaus audinys yra linkęs keisti savo atspalvį atsižvelgiant į apšvietimą. Audinio paviršių galima valyti švelniomis priemonėmis, skirtomis apmušalams. Jis neturėtų būti šlapiai plaunamas ar balinamas.

  • Lengvai valomas
  • Atsparus dėmėms
  • Draugiškas naminiams gyvūnams
  • Antibakterinis
  • Atsparus ugniai
Audinio savybės
Tipas:
Velvetas
Sudėtis:
59% rPET, 41% PES
Svoris:
440 g/m² ± 5%
Martindeilo ciklai:
100 000
Atsparumas pūkavimuisi:
4
Spalvos atsparumas blukimui:
5
Su miegojimo funkcija
Metalinės kojelės
Pritaikyta siurbliui robotui
Vienodi audiniai
Velvetas
Miegojimo mechanizmas „French clamsheel“
Diržai
Zig Zag spyruoklės
Pagaminta Europos Sąjungoje

Pritaikyta siurbliui robotui

Šis baldas yra pritaikytas siurbliui robotui. Asortimente vis dažniau atsiranda baldų aukštomis kojelėmis, kurie yra skirti namams su siurbliais robotais. Tokių baldų kojelių aukštis yra pritaikytas prie standartinių siurblių robotų. Atkreipkite dėmesį, kad kojelių aukštis turėtų būti didesnis nei 10 cm. Tuomet robotas nesunkiai pasieks vietą esančią po baldais ir neužstrigs.
Skaityti daugiau

Vienodi audiniai

Nugarinės baldo dalies audinys nesiskiria nuo pagrindinio baldo audinio. Šia savybe pasižyminčius baldus galite statyti kambario viduryje.

Velvetas

Velvetas – prabangiai atrodančios tekstūros ir išvaizdos audinys, turintis aksominę struktūrą. Tai šešėlinis audinys, kuris yra linkęs keisti atspalvį atsižvelgiant į apšvietimą. Geriausias audinio savybes atskleidžia tamsios žemės spalvos: žalia, tamsiai ruda, pilka, mėlyna. Velveto gamyboje naudojamos sintetinės, viskozės ar poliamido priemaišos. Šiuo metu šis audinys yra itin populiarus ir dažnai naudojamas interjere gaminti baldams ir kitoms interjero detalėms, pavyzdžiui, pagalvėlėms. Velvetas įsilieja į namų interjerą, tad rinkdamiesi naujus audinius nepraleiskite jo pro akis. Vietomis velveto paviršius gali prarasti savo aksomines savybes, tai yra velveto žavesio dalis. Kaip prižiūrėti velvetą? Atgaivinti paviršių padės švelnių šerelių šepetėlis arba rankinis garintuvas. Išsiliejus skysčiams, nedelsiant nuvalykite skysčius sugeriančia šluoste. Paviršiaus netrinkite, nes tokiu būdu galite sugadinti audinį. Naudokite tik šiam audiniui skirtus valiklius arba šiltą vandenį ir muilą. Prieš valant audinį patikrinkite valiklį nepastebimoje vietoje.
Skaityti daugiau

Miegojimo mechanizmas „French clamsheel“

Viduje esantis čiužinys yra suvyniotas, o norint jį ištiesti, pirmiausia reikia pašalinti viršutinę baldo pagrindo dalį ir iškelti čiužinį. Tuomet patraukite viduje įmontuotą rankeną į viršų ir šiek tiek į save. Taip išlankstykite miegojimo pagrindą iki tol kol jis stabiliai stovės ant žemės. Šis mechanizmas leis mėgautis funkcionaliu baldu, taip pat leis statyti baldą prie pat sienos.
Skaityti daugiau

Diržai

Baldų diržai - tai tarpusavyje pintos glaudžiai austos juostos. Jos tvirtinamos ant baldo rėmo. Diržai pasižymi tvirtumu ir ilgaamžiškumu. Dėka savo austo paviršiaus nesukelia papildomo triukšmo, negirgžda. Jie yra populiarūs minkštų baldų gamyboje.

Zig Zag spyruoklės

Zig Zag tipo spyruoklės yra vienos populiariausių minkštų baldų gamyboje. Jos vienodu atstumu viena nuo kitos montuojamos prie baldo rėmo. Dėl savo vingiuotos formos, šios spyruoklės yra elastingos ir ilgaamžės. Dėka jų, minkšti baldai išlaiko vienodą sėdėjimo komfortą visą naudojimo laiką.

Baldai ir jų priežiūra

IMS

Šis baldas yra gaminamas rankiniu būdu, todėl išsiskiria savo unikalia išvaizda. Jo unikalus stilius pasiekiamas gamyboje naudojant natūralius apmušalus ir sėdimųjų dalių užpildą. Ilgainiui naudojant/eksploatuojant baldą, jo išvaizda keičiasi. Odos ir audinio apmušalai turi natūralų polinkį temptis, susidaro klostės – tai viena iš natūralių medžiagų savybių. Minkšti baldai skiriasi sėdimųjų vietų minkštumu. Tai priklauso nuo užpildymui naudojamų skirtingų medžiagų savybių: putų poliesterio minkštumo, metalinių spyruoklių elastingumo, įtempimo diržų elastingumo ar pačio audinio.

Skaityti daugiau
IMS