Rekomenduojame
_preke_tiekejo_sandelyje

Fotelis reglaineris 262306

334 
per vidutiniškai 10 d.d.
30 prekė(ės)
+

Prekės savybės

Išmatavimai

Šios kolekcijos prekės čia:
Aukštis:
1010 mm
Plotis:
800 mm
Gylis:
900 mm
Sėdimosios dalies aukštis:
480 mm
Sėdimosios dalies plotis:
400 mm
Sėdimosios dalies gylis:
530 mm
Porankio aukštis:
610 mm
Porankio plotis:
210 mm
Porankio gylis:
150 mm
Atlošo aukštis:
1010 mm
Svoris:
35 kg
Maksimalus išlaikomas svoris asmeniui:
110 kg
Vidutinis pristatymo terminas:
10 d.d.
Pristatymo kaina:
Nemokamai visoje Lietuvoje
Garantija:
2 metai

Savybės

Kojos:
  • Nėra
Reglainerio savybės:
  • Valdomas rankenėle
  • Valdomas mechaniniu būdu
Spyruoklės:
  • Pocket tipo
Spalva:
  • Tamsi pilka
Medžiagos:
  • Gobelenas
Papildomos medžiagos:
  • Metalas
Atsparumas:
25000 Martindeilo ciklų
Kilmė:
Kinija
Prekės kodas:
262306
Vienodi audiniai
„Pocket“ spyruoklės
Reglaineriai
Valdomas rankenėle
Valdomas mechaniniu būdu

Vienodi audiniai

Nugarinės baldo dalies audinys nesiskiria nuo pagrindinio baldo audinio. Šia savybe pasižyminčius baldus galite statyti kambario viduryje.

„Pocket“ spyruoklės

Kiekviena baldo viduje esanti spyruoklė yra įvilkta į atskirą maišelį. Šios savybės dėka, kiekviena spyruoklė juda atskirai ir neperduoda judesių šalia miegančiam. Spyruokles gaubiantys maišeliai apsaugo jas nuo girgždėjimo. Įvilktos spyruoklės paremia kūną būtent ten, kur jaučiamas didžiausias krūvis ir padeda išlaikyti taisyklingą stuburo padėtį miegant. Šio tipo spyruoklės užtikriną puikią oro cirkuliaciją, kurios dėka baldai pasižymi vėsinančiomis savybėmis.
Skaityti daugiau

Reglaineriai

Mėgaukitės filmų vakarais lyg prabangioje kino salėje ar tiesiog atsipalaiduokite po sunkios darbo dienos. Reglaineriai yra itin patogūs minkšti baldai, kurie sukurs maksimalų komforto jausmą. Tokio tipo foteliai ar sofos išsiskiria tuo, jog turi kojų pakėlimo mechanizmą, kuris leidžia įsitaisyti patogioje pozicijoje ir mėgautis tobulu poilsiu. Mechanizmai gali būti valdomi įvairiais būdais: mygtuko paspaudimu, rankenėle ar kūno svoriu. Taip pat reglaineriai gali turėti ir įvairias papildomas funkcijas: masažo, supimosi, svyravimo ir pan. Rinkitės iš plataus sofų, fotelių ar minkštų kampų asortimento ir įsileiskite maksimalų patogumą į savo namus.
Skaityti daugiau

Rekomenduojame

Šį produktą rekomenduoja mūsų komanda. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama tūkstančiai skirtingų baldų modelių, tiekiamų iš šimtų skirtingų tiekėjų, todėl beveik neįmanoma visų produktų fiziškai patikrinti prieš rodant juos mūsų elektroninėje parduotuvėje. Tačiau būtent šis produktas ar jo tiekėjas yra rekomenduojamas mūsų komandos atsižvelgiant į daugelį faktorių: naudojamų medžiagų kokybę, geros kainos ir kokybės santykį, žemą pasitaikančių garantinio aptarnavimo situacijų kiekį, pakavimą, ankstesnę pardavimų istoriją. Mes nuolat peržiūrime mūsų rekomendacijas, todėl galite būti tikri, kad išsirinkote geriausią produktą.

Skaityti daugiau