Rekomenduojame
_preke_tiekejo_sandelyje

Stalas 112429

1
357 
per vidutiniškai 10 d.d.
50 prekė(ės)
+

Prekės savybės

Išmatavimai

Šios kolekcijos prekės čia:
Aukštis:
760 mm
Skersmuo:
1100 mm
Stalviršio storis:
10 mm
Kojų aukštis:
738 mm
Svoris:
62 kg
Maksimalus išlaikomas svoris:
100 kg
Vidutinis pristatymo terminas:
10 d.d.
Pristatymo kaina:
Nemokamai visoje Lietuvoje
Garantija:
2 metai

Savybės

Prailginimas:
  • Nėra
Stalviršio medžiaga:
  • Marmuras
Kojų medžiaga:
  • Metalas
Spalva:
  • Matinė juoda
  • Baltas marmuras
Kilmė:
Kinija
Prekės kodas:
112429
Marmuras

Marmuras

Marmuras suteikia prabangos ir subtilios elegancijos. Tam, kad baldas džiugintų ilgą laiką, juo būtina tinkamai pasirūpinti.

Marmuras yra poringa medžiaga, todėl greitai sugeria skysčius. Siekiant išvengti paviršiaus pakitimų rekomenduojama jį padengti specialia apsaugine medžiaga. Impregnavimo dažnis priklauso nuo marmurinio paviršiaus naudojimo. Intensyviai naudojamus paviršius rekomenduojama impregnuoti kas 6 mėnesius.

Marmuras yra ganėtinai minkšta medžiaga, todėl jis lengviau braižosi. Padengus marmurinį paviršių apsaugine medžiaga jis apsaugomas ne tik nuo dėmių atsiradimo, bet ir nuo įbrėžimų. Tačiau reikia nepamiršti, kad laikui bėgant rūgštinės medžiagos (vaisiai, kava, alkoholis ir pan.) gali pažeisti apsauginį sluoksnį, todėl rekomenduojama jį nuolat stebėti ir esant reikalui vėl atnaujinti. Ant marmurinio paviršiaus taip pat rekomenduojama nenaudoti aštrių įrankių ar karštų indų. Tam naudokite lenteles ar minkštus padėkliukus.

Neutralūs, natūraliam akmeniui prižiūrėti skirti valikliai puikiai tinka marmuro priežiūrai. Išsipylusius skysčius pašalinkite švaria šluoste lengvais judesiais, venkite paviršiaus trynimo.

Atkreipkite dėmesį į tai, jog marmuro raštas ir atspalvis realybėje gali skirtis nuo matomo nuotraukoje.
Skaityti daugiau

Rekomenduojame

Šį produktą rekomenduoja mūsų komanda. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama tūkstančiai skirtingų baldų modelių, tiekiamų iš šimtų skirtingų tiekėjų, todėl beveik neįmanoma visų produktų fiziškai patikrinti prieš rodant juos mūsų elektroninėje parduotuvėje. Tačiau būtent šis produktas ar jo tiekėjas yra rekomenduojamas mūsų komandos atsižvelgiant į daugelį faktorių: naudojamų medžiagų kokybę, geros kainos ir kokybės santykį, žemą pasitaikančių garantinio aptarnavimo situacijų kiekį, pakavimą, ankstesnę pardavimų istoriją. Mes nuolat peržiūrime mūsų rekomendacijas, todėl galite būti tikri, kad išsirinkote geriausią produktą.

Skaityti daugiau

Panašios prekės