_preke_tiekejo_sandelyje

Valgomojo komplektas 281762

826 
per vidutiniškai 10 d.d.
Valgomojo komplektas 281762 Valgomojo komplektas 281762
36 prekė(ės)
+

Prekės savybės

Išmatavimai

Šios kolekcijos prekės čia:
Aukštis:
750 mm
Skersmuo:
1060 mm
Kėdės matmenys:
765 x 500 x 570 mm
Sėdimosios dalies aukštis:
465 mm
Sėdimosios dalies plotis:
410 mm
Sėdimosios dalies gylis:
425 mm
Atlošo aukštis:
345 mm
Maksimalus išlaikomas svoris:
70 kg
Maksimalus išlaikomas svoris asmeniui:
110 kg
Kėdžių skaičius:
4
Vidutinis pristatymo terminas:
10 d.d.
Pristatymo kaina:
Nemokamai visoje Lietuvoje
Garantija:
2 metai

Savybės

Prailginimas:
  • Nėra
Stalviršio medžiaga:
  • Marmuras
Kojų medžiaga:
  • Metalas
Sėdimoji dalis:
  • Gobelenas
Kėdės korpusas:
  • Natūrali medžio faneruotė
Kėdės kojos:
  • Metalinės
Stalo spalva:
  • Juoda
  • Baltas marmuras
Kėdžių spalva:
  • Juoda
  • Rožinė
Komplektacija:
  • Nekeičiama
Medžiagos tipas:
  • Velvetas
Kilmė:
Kinija
Prekės kodas:
281757
Marmuras
Velvetas

Marmuras

Marmuras suteikia prabangos ir subtilios elegancijos. Tam, kad baldas džiugintų ilgą laiką, juo būtina tinkamai pasirūpinti.

Marmuras yra poringa medžiaga, todėl greitai sugeria skysčius. Siekiant išvengti paviršiaus pakitimų rekomenduojama jį padengti specialia apsaugine medžiaga. Impregnavimo dažnis priklauso nuo marmurinio paviršiaus naudojimo. Intensyviai naudojamus paviršius rekomenduojama impregnuoti kas 6 mėnesius.

Marmuras yra ganėtinai minkšta medžiaga, todėl jis lengviau braižosi. Padengus marmurinį paviršių apsaugine medžiaga jis apsaugomas ne tik nuo dėmių atsiradimo, bet ir nuo įbrėžimų. Tačiau reikia nepamiršti, kad laikui bėgant rūgštinės medžiagos (vaisiai, kava, alkoholis ir pan.) gali pažeisti apsauginį sluoksnį, todėl rekomenduojama jį nuolat stebėti ir esant reikalui vėl atnaujinti. Ant marmurinio paviršiaus taip pat rekomenduojama nenaudoti aštrių įrankių ar karštų indų. Tam naudokite lenteles ar minkštus padėkliukus.

Neutralūs, natūraliam akmeniui prižiūrėti skirti valikliai puikiai tinka marmuro priežiūrai. Išsipylusius skysčius pašalinkite švaria šluoste lengvais judesiais, venkite paviršiaus trynimo.

Atkreipkite dėmesį į tai, jog marmuro raštas ir atspalvis realybėje gali skirtis nuo matomo nuotraukoje.
Skaityti daugiau

Velvetas

Velvetas – prabangiai atrodančios tekstūros ir išvaizdos audinys, turintis aksominę struktūrą. Tai šešėlinis audinys, kuris yra linkęs keisti atspalvį atsižvelgiant į apšvietimą. Geriausias audinio savybes atskleidžia tamsios žemės spalvos: žalia, tamsiai ruda, pilka, mėlyna. Velveto gamyboje naudojamos sintetinės, viskozės ar poliamido priemaišos. Šiuo metu šis audinys yra itin populiarus ir dažnai naudojamas interjere gaminti baldams ir kitoms interjero detalėms, pavyzdžiui, pagalvėlėms. Velvetas įsilieja į namų interjerą, tad rinkdamiesi naujus audinius nepraleiskite jo pro akis. Vietomis velveto paviršius gali prarasti savo aksomines savybes, tai yra velveto žavesio dalis. Kaip prižiūrėti velvetą? Atgaivinti paviršių padės švelnių šerelių šepetėlis arba rankinis garintuvas. Išsiliejus skysčiams, nedelsiant nuvalykite skysčius sugeriančia šluoste. Paviršiaus netrinkite, nes tokiu būdu galite sugadinti audinį. Naudokite tik šiam audiniui skirtus valiklius arba šiltą vandenį ir muilą. Prieš valant audinį patikrinkite valiklį nepastebimoje vietoje.
Skaityti daugiau