Vonios komplektas 383197

Išparduota

Prekės savybės

Išmatavimai

Šios kolekcijos prekės čia:
Gylis:
370 mm
Pakabinamos spintelės matmenys:
590 x 300 x 270; 610 x 300 x 320 mm
Praustuvo spintelės matmenys:
560 x 620 x 360 mm
Praustuvo matmenys:
50 x 640 x 370 mm
Veidrodžio matmenys:
500 x 600 x 20 mm
Korpuso plokštės storis:
16 mm
Fasado plokštės storis:
16 mm
Viršutinės plokštės storis:
19 mm
Svoris:
52 kg
Vidutinis pristatymo terminas:
17 d.d.
Pristatymo kaina:
Nemokamai visoje Lietuvoje
Garantija:
2 metai

Savybės

Veidrodis:
  • Yra
Komplekto tipas:
  • Atskiros dalys
Rankenėlės:
  • Metalas
Praustuvas:
  • Yra
Baldas universalus:
  • Taip
Spalva:
  • Balta
Komplektacija:
  • Nekeičiama
Medžiagos:
  • LMDP
  • MDF
Papildomos medžiagos:
  • Keramika
Kilmė:
Europos Sąjunga
Prekės kodas:
383209
MDF plokštė
Universalus baldas
Metalinės rankenėlės
Baldų tvirtinimas
Pagaminta Europos Sąjungoje

MDF plokštė

MDF yra vidutinio tankio medienos plaušų plokštės santrumpa. Ši plokštė yra panaši į medžio drožlių plokštę, tačiau skiriasi jos gamyba. MDF plokštė išgaunama klijuojant ir spaudžiant medienos plaušus, kad susidarytų vientisa plokštė. Todėl šios plokštės pasižymi ypač dideliu atsparumu lūžimui ir lenkimui.

Universalus baldas

Universalus baldas yra puikus pasirinkimas abejojantiems dėl pasirinkto baldo pusės. Šia savybe pasižymintis baldas, pirmą kartą, gali būti surenkamas tiek kaip dešininis, tiek kaip kairinis variantas. Prieš surenkant baldą, galėsite ramiai apgalvoti, kuri pusė jums labiausiai tiktų ir nesunkiai pritaikysite baldą prie savo pasirinkimo.

Baldų tvirtinimas

Prieš tvirtindami baldą, įsitikinkite, kad varžtai yra tinkami sienai prie kurios bus tvirtinamas baldas, taip užtikrinsite pritvirtinimo kokybę. Prie pakabinamų ar prie sienos tvirtinamų baldų nėra pridėta tvirtinamųjų varžtų, todėl jais pasirūpinti turėsite patys. Kiekvienai sienai reikia skirtingo varžto tipo ar net gręžimo gylio. Baldų tvirtinimo varžtus rinkitės pagal baldo svorį ir sienų tipą: gipsas, mūras, medis ir t.t. Kokybei ir saugumui užtikrinti rinkitės tik tam tikrai sienai skirtus varžtus.
Skaityti daugiau

Rekomenduojame

Šį produktą rekomenduoja mūsų komanda. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama tūkstančiai skirtingų baldų modelių, tiekiamų iš šimtų skirtingų tiekėjų, todėl beveik neįmanoma visų produktų fiziškai patikrinti prieš rodant juos mūsų elektroninėje parduotuvėje. Tačiau būtent šis produktas ar jo tiekėjas yra rekomenduojamas mūsų komandos atsižvelgiant į daugelį faktorių: naudojamų medžiagų kokybę, geros kainos ir kokybės santykį, žemą pasitaikančių garantinio aptarnavimo situacijų kiekį, pakavimą, ankstesnę pardavimų istoriją. Mes nuolat peržiūrime mūsų rekomendacijas, todėl galite būti tikri, kad išsirinkote geriausią produktą.

Skaityti daugiau