_preke_tiekejo_sandelyje

Pakabinama lentyna 225287

48 
per vidutiniškai 5 d.d.
9 prekė(ės)
+

Prekės savybės

Išmatavimai

Šios kolekcijos prekės čia:
Aukštis:
280 mm
Plotis:
1170 mm
Gylis:
235 mm
Svoris:
10 kg
Vidutinis pristatymo terminas:
5 darbo dienos (-ų)
Pristatymo kaina:
Nemokamai visoje Lietuvoje
Garantija:
2 metai

Savybės

Spalva:
  • Uosis
Medžiagos:
  • LMDP
Kilmė:
Europos Sąjunga
Prekės kodas:
225287

Video

Baldų tvirtinimas
Pagaminta Europos Sąjungoje

Baldų tvirtinimas

Prieš tvirtindami baldą, įsitikinkite, kad varžtai yra tinkami sienai prie kurios bus tvirtinamas baldas, taip užtikrinsite pritvirtinimo kokybę. Prie pakabinamų ar prie sienos tvirtinamų baldų nėra pridėta tvirtinamųjų varžtų, todėl jais pasirūpinti turėsite patys. Kiekvienai sienai reikia skirtingo varžto tipo ar net gręžimo gylio. Baldų tvirtinimo varžtus rinkitės pagal baldo svorį ir sienų tipą: gipsas, mūras, medis ir t.t. Kokybei ir saugumui užtikrinti rinkitės tik tam tikrai sienai skirtus varžtus.
Skaityti daugiau

Papildomos prekės iš kolekcijos

Įrenginėjant kambarį jaunuoliui, svarbu suderinti funkcionalumą su dizainu. Kiekvienam jaunuoliui jo kambarys yra labai svarbus, todėl verta pasirūpinti, kad ši erdvė būtų tinkama tiek mokytis, tiek leisti laisvalaikį. Kolekcija patraukia akį savo natūraliomis spalvomis ir aiškiomis linijomis. Šioje kolekcijoje susitinka industrinio ir modernaus stiliaus dizainas. Medžio spalva asocijuojasi su gamta ir natūralumu, ji suteiks jaukumo kambario erdvei.

Gana paprastus baldų fasadus papildo modernaus dizaino akcentai – juodos metalinės rankenėlės. Ši, medžio spalvos ir metalo detalių kombinacija, atrodo unikaliai. Baldų kampuose taip pat atsiranda juodi metalo akcentai, kurie tiek savo forma, tiek spalva dera su metalinėmis rankenėlėmis. Šie paprasti, bet efektyvūs dizaino sprendimai išryškina baldų unikalumą. Kolekcija puikiai atsiskleis tiek šviesiame, tiek tamsiame namų interjere. Spintelių durelėse bei stalčiuose integruotas tylaus uždarymo mechanizmas, kuris suteiks daugiau komforto naudojantis baldais, nes nesukels papildomo triukšmo. Baldų kolekcija padės sukurti stilingą, jaunuoliui skirtą erdvę.