_preke_tiekejo_sandelyje

Pakabinama lentyna 318917

48 
per vidutiniškai 7 d.d.
20 prekė(ės)
+

Prekės savybės

Išmatavimai

Šios kolekcijos prekės čia:
Aukštis:
230 mm
Plotis:
1500 mm
Gylis:
240 mm
Korpuso plokštės storis:
16 mm
Vidutinis pristatymo terminas:
7 darbo dienos (-ų)
Pristatymo kaina:
Nemokamai visoje Lietuvoje
Garantija:
2 metai

Savybės

Spalva:
  • Juoda
  • Ąžuolas
Medžiagos:
  • LMDP
Papildomos medžiagos:
  • MDF
  • ABS
Kilmė:
Europos Sąjunga
Prekės kodas:
318917
Apsaugotos briaunos
Pagaminta Europos Sąjungoje

Apsaugotos briaunos

Baldo briaunos padengtos apdailos juosta – ši medžiaga pagaminta iš tvirto plastiko, kuris dažniausiai naudojamas siekiant apsaugoti plokščių briaunas.

Papildomos prekės iš kolekcijos

Renkantis baldus, svarbu atkreipti dėmesį į kelis aspektus: spalvą, formą ir funkcionalumą. Atsiradus poreikiui, interjerą visada galite pagyvinti papildomomis interjero detalėmis.

Kolekcija sužavės modernių baldų mylėtojus. Balduose derinama juoda matinė spalva ir natūralaus medžio spalvos intarpai. Viską apipavidalina metalinės kojelės, kurių tiek spalva tiek forma puikiai susilieja su visu dizainu. Tai modernaus pasaulio ir gamtos derinys. Įmontuotas LED apšvietimas sukuria 3D efektą, kurio dėka išryškėja medžio spalva ir raštas. Baldais mėgautis padės „Push to open“ mechanizmas, kurio dėka baldams nereikalingos rankenėlės. Dureles ir stalčius galėsite atidaryti ir uždaryti vienu paspaudimu. Vitrinų stiklas pagamintas iš grūdinto stiklo, tai reiškia, kad jos yra atsparesnės aplinkos veiksniams nei įprastas stiklas. Kolekcijos baldus galite įsigyti po vieną arba rinktis komplektą, kuriame rasite kolekcijos baldus vienoje vietoje.